Srpska zastava English flag Deutsche flagge

O nama

Zašto izabrati Bludent ?

Želimo da se kod nas osećate kao kod kuće. Klinika Bludent je mesto na kome nema straha od stomatologa i nema neprijatnosti. Tu smo da ulepšamo vaš osmeh. Profesionalna oprema najnovije generacije. Besplatan stomatološki pregled i kontrola.

Bludent je najviše fokusiran tako da vam pomogne da otkrijete svoj najlepši osmeh što je brže moguće. Nabavite vaš najlepši osmeh sada!

Sa najlepšim osmehom

Vratite se kući zdravi, odmorni i zadovoljni sa novim osmehom. Za vaš stomatološki rad dobijate garanciju. O Vama se brinemo i nakon tretmana, preporukom vezanom za redovne godišnje kontrole. Nudimo profesionalne stomatološke usluge. Naš profesinalni tim će se pobrinuti da Vaše zdravlje i Vaš osmeh bude na najvišem nivou.

Ordinacija Bludent posebnu pažnju i vreme poklanja pacijentima iz inostranstva. Svesni smo da je potrebna određena doza hrabrosti pri odluci da svoje poverenje poklonite lekaru iz strane zemlje, a odlazak kod stomatologa već sam po sebi ne predstavlja prijatnost!

Iz svih tih razloga, BLUDENT tim želi da Vaš boravak u našem gradu i zemlji učini jednim izuzetno prijatnim iskustvom, koje će Vam uvek nadalje ostati u lepoj uspomeni. Sve što nudimo takođe se odnosi i na naše sunarodnike koji žive i rade u inostranstvu.

Saradnju obično počinjemo razmenom e-mailova, tumačenjem ortopan snimka koji biste nam poslali. Na osnovu toga možemo dati približnu procenu vašeg stanja zuba i nekoliko predloga šta bi u Vašem slučaju bilo najbolje uraditi, a u skladu sa Vašim mogućnostima.

Kompletnu brigu o Vama preuzimamo od sletanja na Beogradski aerodrom Nikola Tesla. Tu će vas sačekati automobil koji smo organizovali za Vas i koji će Vas odvesti do dogovorenog smeštaja.

Sve intervencije radimo bezbolno u lokalnoj anesteziji.

Sve intervencije ćemo izvesti u veoma kratkom roku, a iz tih razloga je potrebno da blagovremeno ugovorimo Vaš dolazak, kako bismo rasporedili naše regularne pacijente i veći deo radnog dana posvetili radu na Vašim zubima.