Srpska zastava English flag Deutsche flagge

Dečija stomatologija

Kontinuirano istraživanje napretka u dečijoj stomatologiji i pažljivo osmatranje naših mališana, doveli su do osnivanja koncepta savremene dečije ordinacije BluDent kids-a.

BluDent kids je prepoznatljiv kod pacijenata (roditelja naših najmlađih) iz zemlje ali i inostranstva.

Pružanje širokog spektra usluga i predanost našeg tima, kao i toga da su naša vrata za Vas otvorena 00-24h, glavna su osobina naše ordinacije.

Posebno opremljen prostor od 250m2 za naše najmlađe pacijente, drugačiji pristup i koncept rada izdvaja BluDent kids i srvstava nas u lidere dečije stomatologije na Balkanu.

Ukoliko je vaše dete odbijalo saradnju sa stomatologom ili imalo loše iskustvo, posetom BluDent kids-a za vaše dete sve to postaje proslost!

Nas glavni cilj jeste zdrav osmeh svakog deteta, jos u ranom detinjstvu, kako bi se isti održao i u starijem dobu.

Dodatno smo posvećeni stvaranju prijatne atmosfere i ugodnog osećaja za svako dete, gde kroz igru i zabavu sa detetom uspevamo da ostvarimo glavni cilj.

Dragi roditelji, podsećamo vas da je najpoželjniji trenutak da vaše dete dovedete kada nema potrebe ni za kakvom intervencijom.

Pomozite nam da pozitivnim iskustvima u stomatološkoj ordinaciji, razvijemo samopouzdanje vašeg deteta i stvorimo dobre navike koje će ga pratiti kroz život.

BluDent kids