Srpska zastava English flag Deutsche flagge

Dentalni turizam

1 - Dentalni turizam BluDent Beograd

Visok kvalitet stomatoloških usluga i vrlo pristupačne cene svrstale su Beograd u veoma poželjne destinacije za dentalni turizam. Iz tog razloga ljudi iz različitih delova sveta, koji imaju zdravstveno osiguranje, odlučuju se da posete stomatološku kliniku Bludent i ukažu nam poverenje.

17 godina sa pacijentima iz celoga sveta

Dentalni turizam u Beogradu će Vam omogućiti da uživate u turističkim atrakcijama ili u druženju sa rođacima i prijateljima širom Srbije, dok mi za Vas kreiramo zdrav i lep osmeh.

Ako u Srbiji tragate za vrhunskom stomatološkom uslugom, za iskusnim i veštim stomatolozima, “majstorima svog zanata ” koji mogu da ispune sve vaše želje, vrate vam samopouzdanje i osmeh, onda ste na pravom mestu, kao i mnogi pre vas.

U Bludent klinici dobićete sve vrste stomatoloških usluga i procedura komforno, bezbolno, visoko profesionalno urađeno, po cenama značajno nižim nego u svetu, sa odgovarajućom višegodišnjom garancijom na upotrebljen materijal i izvedene radove.

Kako funksioniše dentalni turizam ?

Besplatno savetovanje i ugovaranje tretmana

Prvi korak je da nam putem email-a pošaljete Vaš snimak sa digitalnog ortopana (snimak obe vilice). Nakon detaljne analize, mi vam šaljemo predlog terapije i opcije vaše terapije (ukoliko ih ima više).

U emailu ćete dobiti detaljno objašnjenu celu proceduru, koje intervencije su potrebne, trajanje intervencija, koliko dolazaka je potrebno i u kom trajanju, kao i okvirnu cenu celokupnog lečenja.

Za strane državljane koji imaju zdravstveno osiguranje koje pokriva stomatološke usluge, izdajemo račune izvršenih stomatoloških usluga kojima možete vršiti povraćaj novca od osiguranja. Takođe, izdajemo medicinske izveštaje za opravdavanje izostanka sa posla.

Zašto posetiti baš Bludent centar stomatologije?

• Kvalitet – U Bludent centru pacijentima nudimo najkvalitetnija rešenja i stojimo iza svojih radova. Svi tretmani koji se provode u našem centru predstavljaju najviši nivo svetskog kvaliteta i standarda.

• Niže cene – Još jedan od razloga za posetu našem dentalnom centru jesu niže cene svih dentalnih usluga u odnosu na zapadnoevropske kolege. Odlukom da svoje dentalne probleme rešite u našem centru možete uštedeti do 70%!

• Doktori – Dentalne tretmane sprovodi tim stomatologa koji slede svetske trendove u dentalnoj medicini i kontinuirano se edukuju na raznim domaćim i međunarodnim kongresima.

Odmor

Uživanje u odmoru u Beogradu. Beograd je idealan za obilazak istorijskih znamenitosti, relaksaciju, odmor i noćni život. Turističke informacije o Beogradu možete naći na web sajtu turističke organizacije Beograda.

Enterijer ordinacije

Najmoderniju stomatološku opremu prati i savremeno uređen enterijer.

Boje i namještaj odabrani su kako bi svakom pacijentu boravak u ordinaciji bio ugodan.

1 - Dentalni turizam BluDent Beograd
2 - Dentalni turizam BluDent Beograd
3 - Dentalni turizam BluDent Beograd